БулфотоВсички пострадали от репресиите на режима ГЕРБ през последните 10 години

...
БулфотоВсички пострадали от репресиите на режима ГЕРБ през последните 10 години
Коментари Харесай

Мариан от Хиполенд зададе тон: Всички пострадали от режима на ГЕРБ за 10 години да последват примера

Булфото

Всички потърпевши от репресиите на режима ГЕРБ през последните 10 години да последват примера на Мариан Колев от Хиполенд и самоуверено да дадат публичност.

За това призова сакроикономистът и финансов консултант Евгений Кънев.

Ето какво написа той

" Вчерашният екшън с Хиполенд (Hippoland) разкри един доста значим прийом за битка с властническите режими - допустимо най-широка публичност благодарение на наши и непознати медии за безобразията и всенародна поддръжка на пострадалия от тези безобразия.
И по този начин, в границите на същия ден офанзивата на институционалните бухалки беше прекъсната, тъй като стартира да работи против заповядалите я.
Трябва да благодарим на медии като bTV и БНР, които доста обективно и в детайли описаха за случая.

Но най-много би трябвало да благодарим на притежателя на Хиполенд Мариан Колев, че има силата и достолепието да се изправи самичък от огромния бизнес против тази власт.
Имам достойнството да го познавам от доста години и знам, че е доста корав човек. Едва ли е случайност, че е ученик на именитата немска гимназия в Ловеч. Нали си спомняте кино лентата “Вчера ”, песента “Клетва ”? Училището на свободните хора, на философите като проф. Цочо Бояджиев и така нататък

Мариан зададе звук. Сега би трябвало да се включат всички тези предприемачи, които бяха подложени на всевъзможни репресии през последните 10 години.

И ледът ще се спука. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР